Lauttalipun haku

Löydä Lymington Yarmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Lymington - Yarmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Lymington Yarmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Lymington Yarmouth -lautoista kuten aikataulut, Lymington Yarmouth-hinnat ja Lymington Yarmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Lymington Yarmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Yarmouth kohteesta Lymington-sivullamme!

Lymington Yarmouth lautat

  • Wightlink
    12 lautta(a) päivässä Lymington Yarmouth (0h 40m)

Lymington opas

Lymingtonin satama sijaitsee Hampshiren New Forestissa Lymingtonjoen länsirannalla. Historiallisesti Lymington on ollut purjeveneiden vakituinen pysähdyspaikka, jota myös salakuljettajat ovat suosineet. Nykyään sataman jakavat kalastajat, jahdit ja Wightsaaren lautta. Lymingtonissa on kaksi venelaituria ja lauttaterminaali, jonne on hyvät tie- ja rautatieyhteydet.

Yarmouth opas

Yarmouth on kaupunki ja satama Wightsaaren länsiosassa. Yarmouth on yksi Britannian ykkösrantakohteista täynnä nähtävyyksiä, museoita ja aktiviteetteja. Yarmouth oli satojen vuosien ajan merkittävä kalasatama, mutta on sittemmin lähes kadonnut kartalta. Yarmouthilla on suuri lauttasatama, jonne on hyvät tie- ja joukkoliikenneyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Lymington Yarmouth