Lauttalipun haku

Löydä Yarmouth Lymington -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Yarmouth - Lymington kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Yarmouth Lymington lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Yarmouth Lymington -lautoista kuten aikataulut, Yarmouth Lymington-hinnat ja Yarmouth Lymington-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Yarmouth Lymington-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Lymington kohteesta Yarmouth-sivullamme!

Yarmouth Lymington lautat

  • Wightlink
    11 lautta(a) päivässä Yarmouth Lymington (0h 40m)

Yarmouth opas

Yarmouth on kaupunki ja satama Wightsaaren länsiosassa. Yarmouth on yksi Britannian ykkösrantakohteista täynnä nähtävyyksiä, museoita ja aktiviteetteja. Yarmouth oli satojen vuosien ajan merkittävä kalasatama, mutta on sittemmin lähes kadonnut kartalta. Yarmouthilla on suuri lauttasatama, jonne on hyvät tie- ja joukkoliikenneyhteydet.

Lymington opas

Lymingtonin satama sijaitsee Hampshiren New Forestissa Lymingtonjoen länsirannalla. Historiallisesti Lymington on ollut purjeveneiden vakituinen pysähdyspaikka, jota myös salakuljettajat ovat suosineet. Nykyään sataman jakavat kalastajat, jahdit ja Wightsaaren lautta. Lymingtonissa on kaksi venelaituria ja lauttaterminaali, jonne on hyvät tie- ja rautatieyhteydet.

Etsi vaihtoehtoja reitille Yarmouth Lymington