Lauttalipun haku

Löydä Fishbourne Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Fishbourne - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Fishbourne Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Fishbourne Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Fishbourne Portsmouth-hinnat ja Fishbourne Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Fishbourne Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Fishbourne-sivullamme!

Fishbourne Portsmouth lautat

  • Wightlink
    23 lautta(a) päivässä Fishbourne Portsmouth (0h 45m)

Fishbourne opas

Fishbourne on pieni kylä Wightsaaren koillispuolella Cowesin ja Ryden välissä. Fishbournen lauttasatamassa on hyvät palvelut ja joukkoliikenneyhteydet. Läheltä pääsatamaterminaalia löytyy pursiseura Royal Victoria Yacht Club, sillä veneilijät rakastavat pientä satamaa ja sen poukamia.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Fishbourne Portsmouth