Lauttalipun haku

Lauttasatamat kohteessa Wightsaari

Klikkaa karttaa

Löydä Lautat Wightsaarelle osoitteesta Ferries.fi

Ferries.fi auttaa löytämään Lautat Wightsaarelle kaikilla suurilla lauttayhtiöillä kaikista päälauttasatamista sekä joistain vähemmän tunnetuistakin!

Ferries.fi tarjoaa tällä hetkellä 4 lauttaa Wightsaarelle. 2 lauttayhtiötä kulkee 4 satamasta ja valittavana on 4 määränpäätä kohteessa Wightsaari.

Lisää perustietoa kohteen Wightsaari lautoista näet alta ja jos haluat hinnan lauttamatkallesi, valitse vain valikosta haluamasi matka!

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Wightsaarelta-sivullamme!

Wightsaari opas

Wightsaari on Englannin kreivikunta ja suurin saari, joka sijaitsee Englannin kanaalissa noin 8 kilometriä Hampshiren rannikolta, josta paikalliset puhuvat "mantereena". Saari oli runoilija Tennysonin koti ja kunigatar Victoria rakensi Cowesiin rakkaan kesäpaikkansa Osbourne Housen, josta tuli kuningattaren viimeinen asuinsija. Saarella on vahvat merelliset perinteet laivanrakennuksessa ja purjeenteossa ja saarella rakennettiin myös ensimmäinen ilmatyynyalus. Saarella on monia vuotuisia tapahtumia, mutta parhaiten se tunnetaan Isle of Wight Festivalista, joka vuonna 1970 kasvoi historian suurimmaksi rock-tapahtumaksi.

Löydä Lautat Wightsaarelle