Lauttalipun haku

Löydä Folkestone Calais -junat osoitteesta Ferries.fi

Sivulla Ferries.fi voit varata Eurotunnelin Folkestone - Calais-junia.

Halvan Folkestone Calais -junat-matkan löytäminen ei voisi olla helpompaa sivulla Ferries.fi! Lisätietoa Folkestone Calais -junista, mukaanlukien aikataulut Folkestone Calais -hinnat ja tietoa Folkestone Calais -lippujen varaamisesta löydät valitsemalla reittisi, matkustajien määrän (sisätäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, klikkaa jotain vaihtoehtoisista Folkestone Calais-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Junat satamasta Calais satamaan Folkestone -sivullamme!

Folkestone Calais -junat

  • Eurotunnel
    37 lautta(a) päivässä Folkestone Calais (0h 35m)

Folkestone opas

Folkestonenen satamakaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannalla Kaakkois-Englannissa. 1900-luvun alussa alkuperäisen kalastussataman ympärille rakennettu satama on nykyään vilkas rahti- ja matkustajasatama. Kaupungista löytyy Kent Battle of Britain -ilmasotamuseo sekä laukkarata. Folkestonen satamasta pääsee helposti moottoritielle ja rautateille, joten tutustuminen "Englannin puutarhana" tunnetun Kentin kauniiseen maaseutuun on helppoa.

Calais opas

Calais on tärkeä lauttasatama Pohjois-Ranskassa. Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Doverinsalmen äärellä se on Ranskan kaupungeista lähinnä Englantia. Calais on myös merkittävä kalastussatama ja kalakaupan keskus. Paitsi että Calais on tärkeä lauttasatama, pääsee sieltä myös kanaalitunnelin kautta suoraan Folkestoneen. Kaupungilla on sataman lisäksi suora yhteys moottoritielle, kolme rautatieterminaalia ja paikallisia bussiyhteyksiä, joilla pääsee helposti vanhaan sekä uuteen kaupunkiin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Folkestone Calais