Lauttalipun haku

Löydä Dover Dunkerque -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Dover - Dunkerque kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Dover Dunkerque lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Dover Dunkerque -lautoista kuten aikataulut, Dover Dunkerque-hinnat ja Dover Dunkerque-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Dover Dunkerque-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Dunkerque kohteesta Dover-sivullamme!

Dover Dunkerque lautat

  • DFDS Seaways
    12 lautta(a) päivässä Dover Dunkerque (2h 0m)

Dover opas

Doverin löytää Englannin kaakkoisrannikolta Kentin kreivikunnasta. Se on kuuluisa jyrkänteistään, Doverin linnasta ja tietysti suositusta lauttasatamastaan. Dover sijaitsee Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Ranskaa vastapäätä. Dover on hyvien moottoritieyhtyeksien päässä ja sen rautatieasemalta (Dover Priory) on säännölliset yhteydet Lontooseen ja muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Dunkerque opas

Pohjois-Ranskan Dunkirk sijaitsee noin 10 kilometriä Belgian rajalta Englannin kanaalin rannalla vastapäätä Doveria. Sijaintinsa ja helppokulkuisuutensa ansiosta Dunkirk on Ranskan kolmanneksi suurin satama. Päämatkustajaterminaalissa on hyvät palvelut ravintoloineen, kauppoineen ja lasten leikkialueineen. Sieltä on myös hyvät yhteydet muihin liikennepalveluihin ja lähettyviltä löytyy kaksi suurta ostoskeskusta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Dover Dunkerque