Lauttalipun haku

Löydä Dunkerque Dover -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Dunkerque - Dover kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Dunkerque Dover lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Dunkerque Dover -lautoista kuten aikataulut, Dunkerque Dover-hinnat ja Dunkerque Dover-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Dunkerque Dover-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Dover kohteesta Dunkerque-sivullamme!

Dunkerque Dover lautat

  • DFDS Seaways
    12 lautta(a) päivässä Dunkerque Dover (2h 0m)

Dunkerque opas

Pohjois-Ranskan Dunkirk sijaitsee noin 10 kilometriä Belgian rajalta Englannin kanaalin rannalla vastapäätä Doveria. Sijaintinsa ja helppokulkuisuutensa ansiosta Dunkirk on Ranskan kolmanneksi suurin satama. Päämatkustajaterminaalissa on hyvät palvelut ravintoloineen, kauppoineen ja lasten leikkialueineen. Sieltä on myös hyvät yhteydet muihin liikennepalveluihin ja lähettyviltä löytyy kaksi suurta ostoskeskusta.

Dover opas

Doverin löytää Englannin kaakkoisrannikolta Kentin kreivikunnasta. Se on kuuluisa jyrkänteistään, Doverin linnasta ja tietysti suositusta lauttasatamastaan. Dover sijaitsee Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Ranskaa vastapäätä. Dover on hyvien moottoritieyhtyeksien päässä ja sen rautatieasemalta (Dover Priory) on säännölliset yhteydet Lontooseen ja muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Etsi vaihtoehtoja reitille Dunkerque Dover