Lauttalipun haku

Löydä Calais Dover -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Calais - Dover kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Calais Dover lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Calais Dover -lautoista kuten aikataulut, Calais Dover-hinnat ja Calais Dover-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Calais Dover-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Dover kohteesta Calais-sivullamme!

Calais Dover lautat

  • DFDS Seaways
    10 lautta(a) päivässä Calais Dover (1h 30m)
  • P&O Ferries
    11 lautta(a) päivässä Calais Dover (1h 30m)

Calais opas

Calais on tärkeä lauttasatama Pohjois-Ranskassa. Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Doverinsalmen äärellä se on Ranskan kaupungeista lähinnä Englantia. Calais on myös merkittävä kalastussatama ja kalakaupan keskus. Paitsi että Calais on tärkeä lauttasatama, pääsee sieltä myös kanaalitunnelin kautta suoraan Folkestoneen. Kaupungilla on sataman lisäksi suora yhteys moottoritielle, kolme rautatieterminaalia ja paikallisia bussiyhteyksiä, joilla pääsee helposti vanhaan sekä uuteen kaupunkiin.

Dover opas

Doverin löytää Englannin kaakkoisrannikolta Kentin kreivikunnasta. Se on kuuluisa jyrkänteistään, Doverin linnasta ja tietysti suositusta lauttasatamastaan. Dover sijaitsee Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Ranskaa vastapäätä. Dover on hyvien moottoritieyhtyeksien päässä ja sen rautatieasemalta (Dover Priory) on säännölliset yhteydet Lontooseen ja muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Etsi vaihtoehtoja reitille Calais Dover