Lauttalipun haku

Löydä Dover Calais -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Dover - Calais kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Dover Calais lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Dover Calais -lautoista kuten aikataulut, Dover Calais-hinnat ja Dover Calais-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Dover Calais-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Calais kohteesta Dover-sivullamme!

Dover Calais lautat

  • DFDS Seaways
    9 lautta(a) päivässä Dover Calais (1h 30m)
  • P&O Ferries
    10 lautta(a) päivässä Dover Calais (1h 30m)

Dover opas

Doverin löytää Englannin kaakkoisrannikolta Kentin kreivikunnasta. Se on kuuluisa jyrkänteistään, Doverin linnasta ja tietysti suositusta lauttasatamastaan. Dover sijaitsee Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Ranskaa vastapäätä. Dover on hyvien moottoritieyhtyeksien päässä ja sen rautatieasemalta (Dover Priory) on säännölliset yhteydet Lontooseen ja muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Calais opas

Calais on tärkeä lauttasatama Pohjois-Ranskassa. Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Doverinsalmen äärellä se on Ranskan kaupungeista lähinnä Englantia. Calais on myös merkittävä kalastussatama ja kalakaupan keskus. Paitsi että Calais on tärkeä lauttasatama, pääsee sieltä myös kanaalitunnelin kautta suoraan Folkestoneen. Kaupungilla on sataman lisäksi suora yhteys moottoritielle, kolme rautatieterminaalia ja paikallisia bussiyhteyksiä, joilla pääsee helposti vanhaan sekä uuteen kaupunkiin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Dover Calais