Lauttalipun haku

Löydä Calais Folkestone -junat osoitteesta Ferries.fi

Sivulla Ferries.fi voit varata Eurotunnelin Calais - Folkestone-junia.

Halvan Calais Folkestone -junat-matkan löytäminen ei voisi olla helpompaa sivulla Ferries.fi! Lisätietoa Calais Folkestone -junista, mukaanlukien aikataulut Calais Folkestone -hinnat ja tietoa Calais Folkestone -lippujen varaamisesta löydät valitsemalla reittisi, matkustajien määrän (sisätäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, klikkaa jotain vaihtoehtoisista Calais Folkestone-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Junat satamasta Folkestone satamaan Calais -sivullamme!

Calais Folkestone -junat

  • Eurotunnel
    40 lautta(a) päivässä Calais Folkestone (0h 35m)

Calais opas

Calais on tärkeä lauttasatama Pohjois-Ranskassa. Englannin kanaalin kapeimmalla kohdalla Doverinsalmen äärellä se on Ranskan kaupungeista lähinnä Englantia. Calais on myös merkittävä kalastussatama ja kalakaupan keskus. Paitsi että Calais on tärkeä lauttasatama, pääsee sieltä myös kanaalitunnelin kautta suoraan Folkestoneen. Kaupungilla on sataman lisäksi suora yhteys moottoritielle, kolme rautatieterminaalia ja paikallisia bussiyhteyksiä, joilla pääsee helposti vanhaan sekä uuteen kaupunkiin.

Folkestone opas

Folkestonenen satamakaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannalla Kaakkois-Englannissa. 1900-luvun alussa alkuperäisen kalastussataman ympärille rakennettu satama on nykyään vilkas rahti- ja matkustajasatama. Kaupungista löytyy Kent Battle of Britain -ilmasotamuseo sekä laukkarata. Folkestonen satamasta pääsee helposti moottoritielle ja rautateille, joten tutustuminen "Englannin puutarhana" tunnetun Kentin kauniiseen maaseutuun on helppoa.

Etsi vaihtoehtoja reitille Calais Folkestone