Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Korfu -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Korfu kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Korfu lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Korfu -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Korfu-hinnat ja Venetsia Korfu-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Korfu-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Korfu kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Korfu lautat

  • Minoan Lines
    4 lautta(a) viikossa Venetsia Korfu (25h 30m)

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Korfu opas

Kreikkalainen Korfun saari on Jooniansaarista toiseksi suurin. Korfulta löytyy joitakin Kreikan kauneimpia rantoja, jotka tekevät siitä suositun matkakohteen. Korfun lauttasatama on hyvin organisoitu, mutta palveluita on rajoitetusti. Useimmat palvelut sekä joukkoliikenne löytyvät kuitenkin lyhyen kävelymatkan päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Korfu