Lauttalipun haku

Löydä Korfu Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Korfu - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Korfu Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Korfu Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Korfu Venetsia-hinnat ja Korfu Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Korfu Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Korfu-sivullamme!

Korfu Venetsia lautat

Korfu opas

Kreikkalainen Korfun saari on Jooniansaarista toiseksi suurin. Korfulta löytyy joitakin Kreikan kauneimpia rantoja, jotka tekevät siitä suositun matkakohteen. Korfun lauttasatama on hyvin organisoitu, mutta palveluita on rajoitetusti. Useimmat palvelut sekä joukkoliikenne löytyvät kuitenkin lyhyen kävelymatkan päästä.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Korfu Venetsia