Lauttalipun haku

Löydä Korfu Bari -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Korfu - Bari kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Korfu Bari lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Korfu Bari -lautoista kuten aikataulut, Korfu Bari-hinnat ja Korfu Bari-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Korfu Bari-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bari kohteesta Korfu-sivullamme!

Korfu Bari lautat

Korfu opas

Kreikkalainen Korfun saari on Jooniansaarista toiseksi suurin. Korfulta löytyy joitakin Kreikan kauneimpia rantoja, jotka tekevät siitä suositun matkakohteen. Korfun lauttasatama on hyvin organisoitu, mutta palveluita on rajoitetusti. Useimmat palvelut sekä joukkoliikenne löytyvät kuitenkin lyhyen kävelymatkan päästä.

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Korfu Bari