Lauttalipun haku

Löydä Bari Korfu -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bari - Korfu kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bari Korfu lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bari Korfu -lautoista kuten aikataulut, Bari Korfu-hinnat ja Bari Korfu-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bari Korfu-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Korfu kohteesta Bari-sivullamme!

Bari Korfu lautat

Bari opas

Italialainen Bari sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tunnetaan niin satama- kuin yliopistokaupunkinakin. Bari on täynnä 1087 rakennetun upean Basilica di San Nicola -kirkon tapaista historiallista arkkitehtuuria. Kaupungilla on kaksi satamaa: vanha ja uusi satama. Vanha satama on kalastusalusten käytössä ja uusi satama on valmis ottamaan vastaan minkäkokoisia aluksia tahansa. Matkutajasatamasta löytyy turistipalveluja, pankkeja, kauppoja ja yhteys julkiseen liikenteeseen.

Korfu opas

Kreikkalainen Korfun saari on Jooniansaarista toiseksi suurin. Korfulta löytyy joitakin Kreikan kauneimpia rantoja, jotka tekevät siitä suositun matkakohteen. Korfun lauttasatama on hyvin organisoitu, mutta palveluita on rajoitetusti. Useimmat palvelut sekä joukkoliikenne löytyvät kuitenkin lyhyen kävelymatkan päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bari Korfu