Lauttalipun haku

Löydä Tunis Salerno -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Tunis - Salerno kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Tunis Salerno lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Tunis Salerno -lautoista kuten aikataulut, Tunis Salerno-hinnat ja Tunis Salerno-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Tunis Salerno-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salerno kohteesta Tunis-sivullamme!

Tunis Salerno lautat

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Tunis Salerno