Lauttalipun haku

Löydä Salerno Tunis -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salerno - Tunis kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salerno Tunis lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salerno Tunis -lautoista kuten aikataulut, Salerno Tunis-hinnat ja Salerno Tunis-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salerno Tunis-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Tunis kohteesta Salerno-sivullamme!

Salerno Tunis lautat

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salerno Tunis