Lauttalipun haku

Löydä Tunis Civitavecchia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Tunis - Civitavecchia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Tunis Civitavecchia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Tunis Civitavecchia -lautoista kuten aikataulut, Tunis Civitavecchia-hinnat ja Tunis Civitavecchia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Tunis Civitavecchia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Civitavecchia kohteesta Tunis-sivullamme!

Tunis Civitavecchia lautat

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Civitavecchia opas

Tyrrhenanmeren satamakaupunki Civitavecchia sijaitsee Rooman maakunnassa. Nimi tarkoittaa "antiikkista kaupunkia". Sataman sijainti keskellä Välimerta tekee siitä yhden Italian vilkkaimmista ja tehokkaimmista satamista. Satamasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja sieltä pääsee helposti Euroopan tie- ja rautatieverkostoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Tunis Civitavecchia