Lauttalipun haku

Löydä Civitavecchia Tunis -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Civitavecchia - Tunis kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Civitavecchia Tunis lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Civitavecchia Tunis -lautoista kuten aikataulut, Civitavecchia Tunis-hinnat ja Civitavecchia Tunis-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Civitavecchia Tunis-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Tunis kohteesta Civitavecchia-sivullamme!

Civitavecchia Tunis lautat

Civitavecchia opas

Tyrrhenanmeren satamakaupunki Civitavecchia sijaitsee Rooman maakunnassa. Nimi tarkoittaa "antiikkista kaupunkia". Sataman sijainti keskellä Välimerta tekee siitä yhden Italian vilkkaimmista ja tehokkaimmista satamista. Satamasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja sieltä pääsee helposti Euroopan tie- ja rautatieverkostoon.

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Civitavecchia Tunis