Lauttalipun haku

Löydä Santander Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santander - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santander Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santander Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Santander Portsmouth-hinnat ja Santander Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santander Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Santander-sivullamme!

Santander Portsmouth lautat

Santander opas

Santanderin historiallinen satama sijaitsee Espanjan pohjoisrannikolla Cantabrian pääkaupungissa. Sataman ympärille rakennettu kaupunki on ollut käytössä jo Roomaa edeltäviltä ajoilta. Satamassa on hyvät matkustajapalvelut ja yhteys laajaan tieverkkoon sekä julkiseen liikenteeseen.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santander Portsmouth