Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Santander -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Santander kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Santander lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Santander -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Santander-hinnat ja Portsmouth Santander-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Santander-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santander kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Santander lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Santander opas

Santanderin historiallinen satama sijaitsee Espanjan pohjoisrannikolla Cantabrian pääkaupungissa. Sataman ympärille rakennettu kaupunki on ollut käytössä jo Roomaa edeltäviltä ajoilta. Satamassa on hyvät matkustajapalvelut ja yhteys laajaan tieverkkoon sekä julkiseen liikenteeseen.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Santander