Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Bilbao -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Bilbao kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Bilbao lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Bilbao -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Bilbao-hinnat ja Portsmouth Bilbao-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Bilbao-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Bilbao kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Bilbao lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Bilbao opas

Bilbao on kaupunki ja kunta Pohjois-Espanjassa, vain 13 kilometriä Biskajanlahdelta etelään. Historiallinen satama on ykkösluokan kauppasatama, joka yhtenä Espanjan viidestä tärkeimmästä satamasta vastaanottaa tuhansia matkustajia ja rahtikuormia ympäri vuoden. Guggenheim-kaupungin raitiovaunuverkko on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin, josta on hyvät yhteydet Euroopan tieverkkoon ja muun Espanjan maksullisille teille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Bilbao