Lauttalipun haku

Löydä Bilbao Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Bilbao - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Bilbao Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Bilbao Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Bilbao Portsmouth-hinnat ja Bilbao Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Bilbao Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Bilbao-sivullamme!

Bilbao Portsmouth lautat

Bilbao opas

Bilbao on kaupunki ja kunta Pohjois-Espanjassa, vain 13 kilometriä Biskajanlahdelta etelään. Historiallinen satama on ykkösluokan kauppasatama, joka yhtenä Espanjan viidestä tärkeimmästä satamasta vastaanottaa tuhansia matkustajia ja rahtikuormia ympäri vuoden. Guggenheim-kaupungin raitiovaunuverkko on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin, josta on hyvät yhteydet Euroopan tieverkkoon ja muun Espanjan maksullisille teille.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Bilbao Portsmouth