Lauttalipun haku

Löydä Portsmouth Guernsey -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Portsmouth - Guernsey kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Portsmouth Guernsey lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Portsmouth Guernsey -lautoista kuten aikataulut, Portsmouth Guernsey-hinnat ja Portsmouth Guernsey-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Portsmouth Guernsey-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Guernseyyn kohteesta Portsmouth-sivullamme!

Portsmouth Guernsey lautat

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Guernsey opas

Guernsey on osa Britannian Kanaalisaaria vaikka onkin maantieteellisesti lähempänä Ranskaa. Saarella on vahva kalastus- ja merenkulkuhistoria. Vilkas ja perinteinen pääkaupunki St Peter Port on upea näky lautalta katsottuna. Matkustajaterminaali on yksinkertainen, mutta sijaitsee kaupungin sydämessä, joten taksit ja joukkoliikenne löytyvät noin 10 minuutin kävelyn päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Portsmouth Guernsey