Lauttalipun haku

Löydä Guernsey Portsmouth -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Guernsey - Portsmouth kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Guernsey Portsmouth lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Guernsey Portsmouth -lautoista kuten aikataulut, Guernsey Portsmouth-hinnat ja Guernsey Portsmouth-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Guernsey Portsmouth-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Portsmouth kohteesta Guernsey-sivullamme!

Guernsey Portsmouth lautat

Guernsey opas

Guernsey on osa Britannian Kanaalisaaria vaikka onkin maantieteellisesti lähempänä Ranskaa. Saarella on vahva kalastus- ja merenkulkuhistoria. Vilkas ja perinteinen pääkaupunki St Peter Port on upea näky lautalta katsottuna. Matkustajaterminaali on yksinkertainen, mutta sijaitsee kaupungin sydämessä, joten taksit ja joukkoliikenne löytyvät noin 10 minuutin kävelyn päästä.

Portsmouth opas

Portsmouth on Hampshiren kreivikunnan toiseksi suurin satama Englannin etelärannikolla. Portsmouth on ollut merkittävä laivastosatama vuosisatojen ajan ja se on Tudor Mary Rosen ja Horatio Nelsonin lippulaiva HMS Victoryn tapaisten kuuluisten laivojen koti. Päälauttasatamaan on erinomaiset moottoritie- ja rautatieyhteydet kaikkialta Britanniasta ja terminaalirakennuksesta löytyy kaikki mahdolliset matkustajapalvelut.

Etsi vaihtoehtoja reitille Guernsey Portsmouth