Lauttalipun haku

Löydä Guernsey Poole -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Guernsey - Poole kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Guernsey Poole lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Guernsey Poole -lautoista kuten aikataulut, Guernsey Poole-hinnat ja Guernsey Poole-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Guernsey Poole-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Poole kohteesta Guernsey-sivullamme!

Guernsey Poole lautat

Guernsey opas

Guernsey on osa Britannian Kanaalisaaria vaikka onkin maantieteellisesti lähempänä Ranskaa. Saarella on vahva kalastus- ja merenkulkuhistoria. Vilkas ja perinteinen pääkaupunki St Peter Port on upea näky lautalta katsottuna. Matkustajaterminaali on yksinkertainen, mutta sijaitsee kaupungin sydämessä, joten taksit ja joukkoliikenne löytyvät noin 10 minuutin kävelyn päästä.

Poole opas

Poolen rannikkokaupunki ja satama sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetissa. Se on vilkas turistikohde ja se oli kerran Englannin vilkkain satama. Nykyään Poole on kauppasatama, joka palvelee niin matkustaja- kuin rahtiliikennettä. Se on myös meripelastusyhdistys Royal National Lifeboat Institutionin koti. Matkustajaterminaalin palvelut ovat kattavat ja sieltä pääsee hyvin julkiseen liikenteeseen ja muualle Britanniaan johtavaan tieverkkoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Guernsey Poole