Lauttalipun haku

Löydä Poole Guernsey -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Poole - Guernsey kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Poole Guernsey lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Poole Guernsey -lautoista kuten aikataulut, Poole Guernsey-hinnat ja Poole Guernsey-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Poole Guernsey-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat Guernseyyn kohteesta Poole-sivullamme!

Poole Guernsey lautat

Poole opas

Poolen rannikkokaupunki ja satama sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetissa. Se on vilkas turistikohde ja se oli kerran Englannin vilkkain satama. Nykyään Poole on kauppasatama, joka palvelee niin matkustaja- kuin rahtiliikennettä. Se on myös meripelastusyhdistys Royal National Lifeboat Institutionin koti. Matkustajaterminaalin palvelut ovat kattavat ja sieltä pääsee hyvin julkiseen liikenteeseen ja muualle Britanniaan johtavaan tieverkkoon.

Guernsey opas

Guernsey on osa Britannian Kanaalisaaria vaikka onkin maantieteellisesti lähempänä Ranskaa. Saarella on vahva kalastus- ja merenkulkuhistoria. Vilkas ja perinteinen pääkaupunki St Peter Port on upea näky lautalta katsottuna. Matkustajaterminaali on yksinkertainen, mutta sijaitsee kaupungin sydämessä, joten taksit ja joukkoliikenne löytyvät noin 10 minuutin kävelyn päästä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Poole Guernsey