Lauttalipun haku

Löydä Palermo Salerno -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Palermo - Salerno kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Palermo Salerno lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Palermo Salerno -lautoista kuten aikataulut, Palermo Salerno-hinnat ja Palermo Salerno-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Palermo Salerno-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Salerno kohteesta Palermo-sivullamme!

Palermo Salerno lautat

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Palermo Salerno