Lauttalipun haku

Löydä Palermo Civitavecchia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Palermo - Civitavecchia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Palermo Civitavecchia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Palermo Civitavecchia -lautoista kuten aikataulut, Palermo Civitavecchia-hinnat ja Palermo Civitavecchia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Palermo Civitavecchia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Civitavecchia kohteesta Palermo-sivullamme!

Palermo Civitavecchia lautat

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Civitavecchia opas

Tyrrhenanmeren satamakaupunki Civitavecchia sijaitsee Rooman maakunnassa. Nimi tarkoittaa "antiikkista kaupunkia". Sataman sijainti keskellä Välimerta tekee siitä yhden Italian vilkkaimmista ja tehokkaimmista satamista. Satamasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja sieltä pääsee helposti Euroopan tie- ja rautatieverkostoon.

Etsi vaihtoehtoja reitille Palermo Civitavecchia