Lauttalipun haku

Löydä Civitavecchia Palermo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Civitavecchia - Palermo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Civitavecchia Palermo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Civitavecchia Palermo -lautoista kuten aikataulut, Civitavecchia Palermo-hinnat ja Civitavecchia Palermo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Civitavecchia Palermo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Palermo kohteesta Civitavecchia-sivullamme!

Civitavecchia Palermo lautat

Civitavecchia opas

Tyrrhenanmeren satamakaupunki Civitavecchia sijaitsee Rooman maakunnassa. Nimi tarkoittaa "antiikkista kaupunkia". Sataman sijainti keskellä Välimerta tekee siitä yhden Italian vilkkaimmista ja tehokkaimmista satamista. Satamasta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja sieltä pääsee helposti Euroopan tie- ja rautatieverkostoon.

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Civitavecchia Palermo