Lauttalipun haku

Löydä Salerno Palermo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Salerno - Palermo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Salerno Palermo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Salerno Palermo -lautoista kuten aikataulut, Salerno Palermo-hinnat ja Salerno Palermo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Salerno Palermo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Palermo kohteesta Salerno-sivullamme!

Salerno Palermo lautat

Salerno opas

Salernon kaupunki Länsi-Italiassa sijaitsee Salernon lahdessa Tyrrhenanmerellä. Salerno on Amalfin rannikkoseudun kaupungeista suurin. Muita kaupunkeja ovat Amalfi ja Positano. Kaupungilla on pitkä historia ja se on täynnä nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria. Hyvin varusteltu Salernon pääsatama sijaitsee kaupungin länsipuolella ja sinne pääsee helposti niin autolla kuin julkisillakin.

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Salerno Palermo