Lauttalipun haku

Löydä Ventotene Ponza -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ventotene - Ponza kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ventotene Ponza lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ventotene Ponza -lautoista kuten aikataulut, Ventotene Ponza-hinnat ja Ventotene Ponza-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ventotene Ponza-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Ponza kohteesta Ventotene-sivullamme!

Ventotene Ponza lautat

  • SNAV
    5 lautta(a) viikossa Ventotene Ponza (0h 50m)
  • NLG
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Ventotene Ponza (0h 45m)

Ventotene opas

Ventotene kuuluu Tyrrhenanmeren Ponziane-saariin. Saari on ikivanhan tulivuoren muodostama ja se tunnetaan paikkana, jonne Augustus karkoitti tyttärensä rangaistuksena liiallisista syrjähypyistä. Edelleen käytössä olevalla satamalla on oma historiansa. Vuonna 2009 arkeologit löysivät syvistä vesistä viiden roomalaisen laivan hautuumaan. Niiden oliivi- ja metalliharkkolasti oli edelleen priimakunnossa.

Ponza opas

Ponza on Italian Ponziane-saarista suurin ja tarina kertoo saaren saaneen nimensä juudean roomalaiselta prokuraattorilta Pontius Pilatukselta. Ponzan kaupunki on kalastus- ja venesatama, jonka useisiin laitureihin mahtuu suuria veneitä, laivanrakennusta ja korjausta. Satama on pienehkö ja sen matkustajapalvelut ovat rajalliset vaikka ympäröivällä alueella on monia ravintoloita ja kauppoja.

Etsi vaihtoehtoja reitille Ventotene Ponza