Lauttalipun haku

Löydä Ponza Ventotene -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ponza - Ventotene kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ponza Ventotene lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ponza Ventotene -lautoista kuten aikataulut, Ponza Ventotene-hinnat ja Ponza Ventotene-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ponza Ventotene-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Ventotene kohteesta Ponza-sivullamme!

Ponza Ventotene lautat

  • SNAV
    5 lautta(a) viikossa Ponza Ventotene (0h 50m)
  • NLG
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Ponza Ventotene (0h 45m)

Ponza opas

Ponza on Italian Ponziane-saarista suurin ja tarina kertoo saaren saaneen nimensä juudean roomalaiselta prokuraattorilta Pontius Pilatukselta. Ponzan kaupunki on kalastus- ja venesatama, jonka useisiin laitureihin mahtuu suuria veneitä, laivanrakennusta ja korjausta. Satama on pienehkö ja sen matkustajapalvelut ovat rajalliset vaikka ympäröivällä alueella on monia ravintoloita ja kauppoja.

Ventotene opas

Ventotene kuuluu Tyrrhenanmeren Ponziane-saariin. Saari on ikivanhan tulivuoren muodostama ja se tunnetaan paikkana, jonne Augustus karkoitti tyttärensä rangaistuksena liiallisista syrjähypyistä. Edelleen käytössä olevalla satamalla on oma historiansa. Vuonna 2009 arkeologit löysivät syvistä vesistä viiden roomalaisen laivan hautuumaan. Niiden oliivi- ja metalliharkkolasti oli edelleen priimakunnossa.

Etsi vaihtoehtoja reitille Ponza Ventotene