Lauttalipun haku

Löydä Venetsia Ancona -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Venetsia - Ancona kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Venetsia Ancona lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Venetsia Ancona -lautoista kuten aikataulut, Venetsia Ancona-hinnat ja Venetsia Ancona-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Venetsia Ancona-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Ancona kohteesta Venetsia-sivullamme!

Venetsia Ancona lautat

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Ancona opas

Ancona sijaitsee Italian itärannikolla ja sieltä löytyy yksi Italian ja Adrianmeren vilkkaimmista satamista. Anconan satama on erittäin suosittu turistien keskuudessa ja sinne saapuukin lautoilla vuosittain tuhansia turisteja nauttimaan Anconan tarjoamasta kultuurista ja tunnelmasta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Venetsia Ancona