Lauttalipun haku

Löydä Ancona Venetsia -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Ancona - Venetsia kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Ancona Venetsia lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Ancona Venetsia -lautoista kuten aikataulut, Ancona Venetsia-hinnat ja Ancona Venetsia-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Ancona Venetsia-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Venetsia kohteesta Ancona-sivullamme!

Ancona Venetsia lautat

  • Minoan Lines
    3 lautta(a) viikossa Ancona Venetsia (6h 30m)

Ancona opas

Ancona sijaitsee Italian itärannikolla ja sieltä löytyy yksi Italian ja Adrianmeren vilkkaimmista satamista. Anconan satama on erittäin suosittu turistien keskuudessa ja sinne saapuukin lautoilla vuosittain tuhansia turisteja nauttimaan Anconan tarjoamasta kultuurista ja tunnelmasta.

Venetsia opas

Pohjois-Italialainen Venetsia tunnetaan kanaalien ja siltojen jakamina saarina. Koko kaupunki on nimetty maailman kultuuriperintökohteeksi ja se tunnetaan henkeäsalpaavasta kauneudestaan ja arkkitehtuuristaan. Venetsian vilkas satama sijaitsee lähellä kaikkia nähtävyyksiä ja vesitaksit kulkevat satamasta läpi päivän. Venetsia on suosittu turistikohde, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tuomiokirkko (Basilica di San Marco) ja Pyhän Markuksen tori (Piazza San Marco).

Etsi vaihtoehtoja reitille Ancona Venetsia