Lauttalipun haku

Löydä Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Valle Gran Rey - San Sebastian de la Gomera kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera -lautoista kuten aikataulut, Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera-hinnat ja Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen San Sebastian de la Gomera kohteesta Valle Gran Rey-sivullamme!

Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera lautat

  • Fred Olsen Express
    3 lautta(a) päivässä Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera (1h 10m)

Valle Gran Rey opas

Valle Gran Rey sijaitsee Kanariansaarten La Gomeran lounaisrannikolla. Valle Gran Reyn lautat saapuvat San Sebastianiin noin tunnin ajomatkan päähän. Julkisen liikenteen vuorot ovat rajalliset. Valle Gran Rey on kaunis upeine rannikkoineen ja se on kävelijöiden suosiossa.

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on kaupunki, pääsatama ja Kanariansaarten La Gomeran pääkaupunki. Kolumbuksen lähtöpaikkana tunnettu kaupunki on vilkas turistien pysähdyspaikka mustahiekkaisine rantoineen ja historiallisine rakennuksineen. Satamassa on hyvät puitteet ja julkinen liikenne löytyy läheltä.

Etsi vaihtoehtoja reitille Valle Gran Rey San Sebastian de la Gomera