Lauttalipun haku

Löydä San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä San Sebastian de la Gomera - Valle Gran Rey kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey -lautoista kuten aikataulut, San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey-hinnat ja San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Valle Gran Rey kohteesta San Sebastian de la Gomera-sivullamme!

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey lautat

  • Fred Olsen Express
    3 lautta(a) päivässä San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey (1h 10m)

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on kaupunki, pääsatama ja Kanariansaarten La Gomeran pääkaupunki. Kolumbuksen lähtöpaikkana tunnettu kaupunki on vilkas turistien pysähdyspaikka mustahiekkaisine rantoineen ja historiallisine rakennuksineen. Satamassa on hyvät puitteet ja julkinen liikenne löytyy läheltä.

Valle Gran Rey opas

Valle Gran Rey sijaitsee Kanariansaarten La Gomeran lounaisrannikolla. Valle Gran Reyn lautat saapuvat San Sebastianiin noin tunnin ajomatkan päähän. Julkisen liikenteen vuorot ovat rajalliset. Valle Gran Rey on kaunis upeine rannikkoineen ja se on kävelijöiden suosiossa.

Etsi vaihtoehtoja reitille San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey