Lauttalipun haku

Löydä Tunis Palermo -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Tunis - Palermo kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Tunis Palermo lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Tunis Palermo -lautoista kuten aikataulut, Tunis Palermo-hinnat ja Tunis Palermo-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Tunis Palermo-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Palermo kohteesta Tunis-sivullamme!

Tunis Palermo lautat

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Tunis Palermo