Lauttalipun haku

Löydä Palermo Tunis -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Palermo - Tunis kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Palermo Tunis lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Palermo Tunis -lautoista kuten aikataulut, Palermo Tunis-hinnat ja Palermo Tunis-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Palermo Tunis-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Tunis kohteesta Palermo-sivullamme!

Palermo Tunis lautat

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen ja Palermon provinssin pääkaupunki. Palermon satama on Sisilian suurin ja sieltä on säännölliset yhteydet manner-Italiaan. Sataman palvelut ovat hyvin rajalliset, mutta sieltä on säännöllinen bussi- ja nopea junayhteys. Satama sijaitsee kaupungin sydämessä, joten ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Palermo Tunis