Lauttalipun haku

Löydä Tunis Marseille -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Tunis - Marseille kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Tunis Marseille lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Tunis Marseille -lautoista kuten aikataulut, Tunis Marseille-hinnat ja Tunis Marseille-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Tunis Marseille-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Marseille kohteesta Tunis-sivullamme!

Tunis Marseille lautat

  • Corsica Linea
    3 lautta(a) viikossa Tunis Marseille (22h 30m)
  • CTN Ferries
    3 lautta(a) viikossa Tunis Marseille (19h 0m)

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Tunis Marseille