Lauttalipun haku

Löydä Marseille Tunis -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Marseille - Tunis kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Marseille Tunis lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Marseille Tunis -lautoista kuten aikataulut, Marseille Tunis-hinnat ja Marseille Tunis-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Marseille Tunis-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Tunis kohteesta Marseille-sivullamme!

Marseille Tunis lautat

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis sijaitsee Välimeren rannalla Afrikassa. Kaupungissa on yhä ranskalaiskolonian tunnelma, mikä tuntuu myös sen arabialaisittain maustetussa täyteläisessä ruoassa. Päälautta- ja kalasatama sijaitsee La Gouletten kaupungissa, noin 13 kilometriä Tunisin keskustasta. Sataman ympäriltä löytyy joitakin maailman parhaimpia meriruokaravintoloita, mutta ei sitten paljon muuta.

Etsi vaihtoehtoja reitille Marseille Tunis