Lauttalipun haku

Löydä Swinoujscie Rönne -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Swinoujscie - Rönne kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Swinoujscie Rönne lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Swinoujscie Rönne -lautoista kuten aikataulut, Swinoujscie Rönne-hinnat ja Swinoujscie Rönne-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Swinoujscie Rönne-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Rönne kohteesta Swinoujscie-sivullamme!

Swinoujscie Rönne lautat

  • Polferries
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Swinoujscie Rönne (6h 0m)

Swinoujscie opas

Swinoujscien satama löytyy Itämereltä Koillis-Puolasta. Swinoujscien satamasta on hyvät yhteydet Tanskaan ja Ruotsiin ja se on Puolan suurin lauttasatama. Kuten odottaa saattaa, sataman palvelut matkustajille ja rahtiliikenteelle ovat ensiluokkaiset. Ruotsista Kreikkaan yltävä Eurooppatie E65 tarjoaa satamasta hyvät tieyhteydet ja muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy rautatieasema.

Rönne opas

Rønne on Tanskan Bornholmin saarten suurin kaupunki, joka mahtavan maaseutunsa ja kivisen rannikkonsa lisäksi voi olla ylpeä Tanskan vanhimmasta teatterista. Itämeren helmenä tunnetusta Rønnestä on tullut suosittu turistikohde. Vilkas mutta idyllinen satama on täynnä kalastusveneitä ja Tanskasta sekä Ruotsista vierailevia lauttoja.

Etsi vaihtoehtoja reitille Swinoujscie Rönne