Lauttalipun haku

Löydä Rönne Swinoujscie -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Rönne - Swinoujscie kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Rönne Swinoujscie lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Rönne Swinoujscie -lautoista kuten aikataulut, Rönne Swinoujscie-hinnat ja Rönne Swinoujscie-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Rönne Swinoujscie-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Swinoujscie kohteesta Rönne-sivullamme!

Rönne Swinoujscie lautat

  • Polferries
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Rönne Swinoujscie (6h 0m)

Rönne opas

Rønne on Tanskan Bornholmin saarten suurin kaupunki, joka mahtavan maaseutunsa ja kivisen rannikkonsa lisäksi voi olla ylpeä Tanskan vanhimmasta teatterista. Itämeren helmenä tunnetusta Rønnestä on tullut suosittu turistikohde. Vilkas mutta idyllinen satama on täynnä kalastusveneitä ja Tanskasta sekä Ruotsista vierailevia lauttoja.

Swinoujscie opas

Swinoujscien satama löytyy Itämereltä Koillis-Puolasta. Swinoujscien satamasta on hyvät yhteydet Tanskaan ja Ruotsiin ja se on Puolan suurin lauttasatama. Kuten odottaa saattaa, sataman palvelut matkustajille ja rahtiliikenteelle ovat ensiluokkaiset. Ruotsista Kreikkaan yltävä Eurooppatie E65 tarjoaa satamasta hyvät tieyhteydet ja muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy rautatieasema.

Etsi vaihtoehtoja reitille Rönne Swinoujscie