Lauttalipun haku

Löydä Skikda Marseille -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Skikda - Marseille kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Skikda Marseille lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Skikda Marseille -lautoista kuten aikataulut, Skikda Marseille-hinnat ja Skikda Marseille-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Skikda Marseille-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Marseille kohteesta Skikda-sivullamme!

Skikda Marseille lautat

Skikda opas

Koillis-Algerialaisesta Skikdan kaupungista on lauttayhteydet Ranskaan ja Espanjaan. Satama on suuri tuonnin ja viennin jakelukeskus, joka ottaa vastaan myös matkustajalauttoja ja turisteja. Kaupunki kauniine rantoineen ja välimeren ilmastoineen on suosittu turistikohde. Ranskan vallan alla Skikda tunnettiin Phillipevillenä, kunnes se itsenäistyi vuonna 1962.

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Etsi vaihtoehtoja reitille Skikda Marseille