Lauttalipun haku

Löydä Marseille Skikda -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Marseille - Skikda kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Marseille Skikda lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Marseille Skikda -lautoista kuten aikataulut, Marseille Skikda-hinnat ja Marseille Skikda-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Marseille Skikda-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Skikda kohteesta Marseille-sivullamme!

Marseille Skikda lautat

Marseille opas

Marseille on Pariisin jälkeen Ranskan toiseksi suurin kaupunki. Marseillen suuressa lauttasatamassa on neljä terminaalia matkustaja- ja autolautoille Ranskaan. Terminaalit ovat hyvin varusteltuja laajalla palveluvalikoimalla. Satama on yhteydessä A7- ja A50-moottoriteihin ja matkustajille on bussikuljetus kaupungin päärautatie- ja linja-autoasemille.

Skikda opas

Koillis-Algerialaisesta Skikdan kaupungista on lauttayhteydet Ranskaan ja Espanjaan. Satama on suuri tuonnin ja viennin jakelukeskus, joka ottaa vastaan myös matkustajalauttoja ja turisteja. Kaupunki kauniine rantoineen ja välimeren ilmastoineen on suosittu turistikohde. Ranskan vallan alla Skikda tunnettiin Phillipevillenä, kunnes se itsenäistyi vuonna 1962.

Etsi vaihtoehtoja reitille Marseille Skikda