Lauttalipun haku

Löydä Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma -lautoista kuten aikataulut, Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma-hinnat ja Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santa Cruz de La Palma kohteesta Santa Cruz de Tenerife-sivullamme!

Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma lautat

  • Trasmediterranea
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma (8h 1m)

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma