Lauttalipun haku

Löydä Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santa Cruz de La Palma - Santa Cruz de Tenerife kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife -lautoista kuten aikataulut, Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife-hinnat ja Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santa Cruz de Tenerife kohteesta Santa Cruz de La Palma-sivullamme!

Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife lautat

  • Trasmediterranea
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife (5h 30m)

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife