Lauttalipun haku

Löydä Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario -lautoista kuten aikataulut, Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario-hinnat ja Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Puerto del Rosario kohteesta Santa Cruz de Tenerife-sivullamme!

Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario lautat

  • Naviera Armas
    4 lautta(a) päivässä Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario (10h 30m)

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Puerto del Rosario opas

Puerto del Rosario on Fuerteventuran pääkaupunki. Vilkas kaupunki pyörii kiireisen vuosien varrella myös turismin tarpeiden mukaan kehittyneen sataman ympärillä. Sataman sijainnin ansiosta kaikki palvelut ovat lautoilla ja risteilijöillä saapuvien matkustajien ulottuvilla.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario