Lauttalipun haku

Löydä Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife -lautoista kuten aikataulut, Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife-hinnat ja Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santa Cruz de Tenerife kohteesta Puerto del Rosario-sivullamme!

Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife lautat

  • Naviera Armas
    4 lautta(a) viikossa Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife (10h 50m)

Puerto del Rosario opas

Puerto del Rosario on Fuerteventuran pääkaupunki. Vilkas kaupunki pyörii kiireisen vuosien varrella myös turismin tarpeiden mukaan kehittyneen sataman ympärillä. Sataman sijainnin ansiosta kaikki palvelut ovat lautoilla ja risteilijöillä saapuvien matkustajien ulottuvilla.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife