Lauttalipun haku

Löydä Santa Cruz de Tenerife Cadiz -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Santa Cruz de Tenerife - Cadiz kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Santa Cruz de Tenerife Cadiz lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Santa Cruz de Tenerife Cadiz -lautoista kuten aikataulut, Santa Cruz de Tenerife Cadiz-hinnat ja Santa Cruz de Tenerife Cadiz-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Santa Cruz de Tenerife Cadiz-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Cadiz kohteesta Santa Cruz de Tenerife-sivullamme!

Santa Cruz de Tenerife Cadiz lautat

  • Trasmediterranea
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Santa Cruz de Tenerife Cadiz (58h 30m)

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Cadiz opas

Cadiz on kaupunki ja satama Lounais-Espanjassa. Se on ollut Espanjan laivaston koti 1700-luvulta lähtien. Kaupunki on täynnä historiaa ja sieltä löytyy runsaasti historiallisia maamerkkejä sekä eksoottisten kasvien ja tarinan mukaan Kolumbuksen Espanjaan tuomien valtavien puiden täyttämiä puistoja.

Etsi vaihtoehtoja reitille Santa Cruz de Tenerife Cadiz