Lauttalipun haku

Löydä Cadiz Santa Cruz de Tenerife -lautat osoitteessa Ferries.fi

Ferries.fi:llä voit varata lauttoja reitillä Cadiz - Santa Cruz de Tenerife kaikilla suurimmilla lauttayhtiöillä.

Ferries.fi:llä halpojen Cadiz Santa Cruz de Tenerife lauttojen löytäminen ei voisi olla helpompaa! Lisätietoa Cadiz Santa Cruz de Tenerife -lautoista kuten aikataulut, Cadiz Santa Cruz de Tenerife-hinnat ja Cadiz Santa Cruz de Tenerife-varausohjeet löydät valitsemalla lauttareitin, matkustajien määrän (sisältäen kuskin) ja klikkaamalla hakua.

Jos haluat mieluummin matkustaa toisella reitillä, valitse yksi vaihtoehtoisista Cadiz Santa Cruz de Tenerife-linkeistä.

Menossa toiseen suuntaan? Käy Lautat kohteeseen Santa Cruz de Tenerife kohteesta Cadiz-sivullamme!

Cadiz Santa Cruz de Tenerife lautat

  • Trasmediterranea
    1 lautta(a) 1 viikoittainen Cadiz Santa Cruz de Tenerife (49h 0m)

Cadiz opas

Cadiz on kaupunki ja satama Lounais-Espanjassa. Se on ollut Espanjan laivaston koti 1700-luvulta lähtien. Kaupunki on täynnä historiaa ja sieltä löytyy runsaasti historiallisia maamerkkejä sekä eksoottisten kasvien ja tarinan mukaan Kolumbuksen Espanjaan tuomien valtavien puiden täyttämiä puistoja.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Kanariansaarten pääkaupunki. Lähellä upean arkkitehtuurin ja kauniiden maisemien kaupunkia sijaitseva vilkas satama on niin kalastajien, matkustaja- kuin rahtilauttojen käytössä. Satama tarjoaa laajan valikoiman matkustajapalveluita ja sieltä on hyvät yhteydet saaren muihin osiin niin autolla kuin julkisillakin.

Etsi vaihtoehtoja reitille Cadiz Santa Cruz de Tenerife